Om deg

Det var litt om meg. Hva med deg? Hvem er du?

På min forrige bloggside kom det mange innom, Gi meg gjerne en hilsen og tilbakemelding på bloggen! Og du er velkommen til å kommentere i vei!

26 kommentarer til “Om deg”

 1. Interresant blogg, jeg ble nyskjerrig om jeg måtte være innlogget eller registrert for å legge igjen kommentarer – men finner vel ut av det nå etter å ha lagt igjen denne kommentaren.

  Mvh Jens Fossum, Terapeut1

   1. Korreksjon: Vet ikke hvor jeg fikk «gestaltterapeut» fra, det står jo ikke at du er det, står bare terapeut. Haha 🙂 Tok litt forhastede slutninger (helt ubevisst!) Uansett ståsted – fint med kommentarer!

    Ha en fin dag!

 2. Eg er en psykolog som jobber klinisk med voksne, hovudsaklig traumatiserte. Er også samfunns-engasjert, og trur psykologer har en viktig rolle i forhold til å opplyse andre om korleis leve eit meir meiningsfullt liv. Har nettopp starta en blogg med den målsetninga, og har også invitert en del gjestebloggere (personer med personlig erfaring og flinke skribenter) men treng også fleire fagfolk. Dersom nokon kjenner nokon, som også ønsker å dele viktig informasjon, ta gjerne kontakt på mail 🙂

  Veldig kjekt å sjå en annan psykologi-blogg, godt jobba!

 3. Hei, jeg er et tenkende og følende menneske. Jeg møtte veggen for en tid tilbake, og jobber nå for å få fast grunn under føttene. Jeg finner mange tema her som jeg har filosofert over selv. Det skal bli kjekt å følge bloggen din!

  1. Takk for følget! Den veggen er vond å møte. Mange har gjort det samme og da gjelder det å endre kurs. Noen signaler er tatt – litt for sent – kanskje av frykt for å ikke imøtekomme andres behov eller ens egne standarder. Lykke til, og følg meg videre.

 4. Ville bare si hei. Interessant blogg du har. Ikke ofte man snubler innom en blogg av en psykolog som fokuserer på «stress og sårbarhetsmodellen». Tror indre opplevd stress i lang tid kan gi utslag i mange psykiske symptomer, både forbigående og kroniske dessverre. Slik samfunnet utvikles i dag, utsettes man for mye stress bare fra barndomsalderen av. Man skal lære fortere, kunne mer, beherske flere områder, være sosial og listen fortsetter i det uendelige. Jeg ser store forskjeller på dette området bare de siste 15 årene. Ikke rart psykiske lidelser utvikles hyppigere i dagens samfunn enn for 15 år siden…

  Uansett, fin blogg du har.

 5. Hei! Så fint. Temaet opptar meg også; sykemelding, trygdebruk og effekten av å ha et arbeid.

  Jeg møter dessverre så mange som er utenfor arbeidslivet, men hvor jeg tenker at det å ha et arbeid ville vært bedre behandling enn å møte hos meg. Men det er ikke svart-hvitt, ikke enten-eller og viktig å få frem at helsevesenet, departement og nav har mange gode forsøk siste årene for å hjelpe folk til en arbeidshverdag. Så som «Raskere tilbake», dialogmøter og anbefalinger om graderte sykemeldinger. Dette gir også arbeidsgivere større ansvar på å gi folk en bra arbeidsplass.

  Å gå hjemme fører sjelden med seg en lettere byrde, snarere tvert om.

  Fint å ha deg med! Kommenter i vei, når du får lyst 🙂

 6. Hei!
  Jeg har akkurat oppdaget denne bloggen og leste innlegget ditt om «generation-me». Det er godt å høre fra profesjonelt hold ting som stemmer med min virkelighetsoppfatning. Det skal bli interessant å følge med fremover.

 7. Hei.
  Ja, det sies at det å studere sosiologi er et dannende fag.Og det er mange temaer , slik som i psykologien, som inviterer til refleksjon og som gir forståelse for ulike forhold i samfunnet og hvorfor ting er som de er.Skal bli interessant å følge bloggen din.

 8. Hei! Det samfunnsvitenskapelige feltet er veldig givende, det er vi to om antar jeg. Det er sjelden klare svar, det kan være frustrernde og inspirerende. Intellektet får i hvert fall brynet seg til det ytterste. Historie, undring, ydmykhet, klokskap, vitenskapelig metode og dannelse er vel å betrakte som bærebjelker i fordypningen i slike fag? Takk for følget, ser frem til å høre fra deg ved innlegg som vekker interesse!

 9. Hei.
  Synes det er interessant å lese om hva en psykolog mener om dagsaktuelle temaer.)Studerer sosiologi selv.

 10. Hei! Tenk det! Ja, jeg husker godt jeg spurte deg om vi skulle være bestevenner. Jeg syntes du så søt og snill ut, og det viste seg jo å være bare forbokstaven. Vi hadde det ikke kjedelig, det er helt sikkert, og jeg satt stor pris på at du var med meg på oppdagelsesferdene og på leting etter gryta med gull. Barnevernspedagog ja, da landet vi ikke så langt unna hverandre, selvom veiene ble skilt en gang i tiden. Fint at du svipper innom, jeg er antakelig litt mer moden siden sist, men som du ser fortsatt på oppdagelsesreiser 😉 – og der trenger jeg jo følgesvenner! som alltid.

 11. Tidlig barndomsvenninde, barnevernspedagog, var med å lete etter enden på regnbuen noen år, husker det faktisk….innom en gang i blandt for hva det ble av den lille jenta som første skoledag kom bort og spurte:» Skal vi være bestevenner?»Svaret var ja og slik ble det i noen særdeles rike barndomsår til livet flyttet meg videre.

 12. Hei Kristina
  Grattis med ny bloggside. Ser om mulig enda mer spennende ut å følge! Gleder meg til hvert nye innlegg og lar meg inspirere og reflektere. Jeg er med. Ellen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

psykolog med hjerte for formidling – også utenfor terapirommet