Åh for en nyyyydelig puuute! Nå er livet komplett!!!

Hva tenner kvinner?

Hva rører seg i de feminine vakre hoder? Er det tanken om et hett boblebad? Neppe. Er det tanken om sin hete mann? Neppe.

Skal vi tro at reklamebransjen gjør sin jobb godt, så kan ikke kvinner glede seg mer over noe enn: pynteputer, gardiner, vaskemiddel og slankekurer. Det får kvinner til å smile og le, nynne og danse. I hvert fall hvis vi skal tro at reklamebransjen gjør sin jobb. Vi trenger ikke menn, vi trenger de nye pynteputene!

– Reklame for KID Interiør: dum – di – dum, selvfølgelig en lett kvinnestemme synger om det fine været mens det i bildet er kvinner som drikker kaffe, har litt søt putekrig eller viser hverandre de nyeste gardiner.

– Reklame for DOVE hudkrem: akkurat det samme. Her er det glade hoppende damer, som smiler og ler, mens de smører seg inn i en deilig bodylotion. Se så glade de blir. Og musikken, helt lik.

– Reklame for bind. Lalalalala, så kjedelig å ha menstruasjon, men akk så glade vi blir av libresse og allways, da hopper vi lystige rundt og serverer de beste boller. Til deilig musikk. OBS: må spesifiseres: jentevokal, ingen bass, lite rytmer, svak piano. Bare noen toner og noen søte ord.

Trengs ikke mer for å gjøre damer lykkelige!?

Er det bare jeg som er lei av profilen for kvinner?
Cupcakes, vaskepulver og pynteputer?
Jeg bruker gjerne Vanish jeg… men da til å spraye vekk en stereotyp som er så døv at jeg er redd noen skal tro slikt om oss. Jeg bruker gjerne pynteputer jeg, men det vekker sjelden trangen til putekrig og dansing.

Pynting er i seg herlig det. Men kan de ikke putte et snev av voksenhet inn. Et snev av kvinnelighet.
Det er ikke pynteputer som vekker gnisten, det er intet å begjære i en beige pute.

Åh for en nyyyydelig puuute! Nå er livet komplett!!!
Åh for en nyyyydelig pute! Nåh er livet komplett! Jeg var ulykkelig, men se: nå danser jeg….!?

GOD PUTEKRIG!